Escoltar

El Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB renova la certificació ISO 9001

Acte de lliurament a Son Lledó 

Dia: divendres, 17 d’octubre de 2014
Hora: 11 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

Acte de lliurament de la renovació de la certificació ISO 9001 al Servei de Biblioteca i Documentació. L’ISO 9001 garanteix un sistema de gestió per processos que funciona amb eficàcia.  

A l’acte, la senyora Soledad Seisdedos, directora d’AENOR a les Illes Balears, farà el lliurament del certificat al senyor Miquel Pastor, director del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB, amb la presència del Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet.

El Servei de Biblioteca i Documentació s'estructura en dues grans divisions: els serveis centrals i les biblioteques de centre. El director del Servei és Miquel Pastor des de fa 16 anys, i hi treballen 60 persones.

El Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de les Illes Balears és un servei de suport a la docència, l’aprenentatge i la recerca mitjançant el qual s'organitzen, es processen i es posen a l'abast dels usuaris tots els fons bibliogràfics i documentals de la UIB. També facilita l'accés de la comunitat universitària a la informació bibliogràfica i documental disponible en altres biblioteques i centres de documentació d’arreu del món, i així mateix gestiona una gran quantitat de recursos electrònics en format digital i dóna suport a estudiants i investigadors per al seu ús eficient.

Té la finalitat de garantir la informació documental necessària perquè la institució universitària pugui assolir els seus objectius.

El Servei gestiona nou biblioteques, set al campus de Palma i una a cada seu, a Menorca i a Eivissa i Formentera.

A més compta amb centres de documentació especialitzada com l’Arxiu Històric, la Biblioteca de Fons Antic i Col·leccions Especials, el Centre de Documentació en Cooperació i Desenvolupament, la biblioteca de l’IMEDEA, la Partituroteca i Centre de Documentació Musical, el Portal Social o Centre de Documentació en Polítiques i Serveis Socials.

Els recursos bibliogràfics de tots aquests centres són accessibles a través del catàleg general <http://biblioteca.uib.cat/oferta/cataleg/>.

També manté la Biblioteca Digital de les Illes Balears, que ofereix quasi un milió de pàgines digitalitzades.

Data de l'esdeveniment: 17/10/2014

Data de publicació: 15/10/2014