Escoltar

El Servei d'Activitats Culturals de la UIB inaugura l'exposició Empelts, de l'autor Sebastià Perelló i d'altres escriptors

La mostra romandrà a l’edifici Sa Riera fins al 20 de juny

Dia: dimecres, 18 de maig de 2011
Hora: 20.30 hores
Lloc: passadís de l’edifici Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

El Servei d’Activitats Culturals de la UIB inaugura l’exposició Empelts, de Sebastià Perelló. Es tracta d’una mostra de 22 fotografies acompanyades de textos de diversos escriptors, que romandrà oberta, a l’edifici Sa Riera de Palma, fins al 20 de juny.

L’exposició parteix de la proposta de donar a conèixer les fotografies que Sebastià Perelló havia publicat a les xarxes socials i que estaven acompanyades d'escrits que « es cosien a la imatge». La iniciativa vol apropar aquestes imatges al públic amb textos dels autors Miquel Bezares, Lluís Calvo, Josep Maria Fonalleras, Miquel Àngel Llauger, Blanca Llum Vidal, Biel Mesquida, Vinyet Panyella, Arnau Pons, Gabriel de la S. T. Sampol, Francesc Serés i Antònia Vicens. El resultat és Empelts, un recorregut per més d’una vintena de composicions que apropen la imatge a l’espectador des d’una perspectiva poètica.

A la inauguració hi assistiran Patrícia Trapero, vicerectora de Projecció Universitària de la UIB, i l’autor de les fotografies, Sebastià Perelló, acompanyat d'alguns dels escriptors.

Sebastià Perelló es professor de llengua catalana i literatura a l’Institut d’Educació Secundària Ramon Llull. Ha publicat els reculls de contes Exercicis de desaparició (premi Bearn, 1999) i Mans plegades (Editorial Empúries, 2004). I el 2007 va aparèixer el seu primer llibre de poesies, La set (El Gall Editor) antologat a Combats singulars i a Antologia del conte contemporani (Manel Ollé, Quaderns Crema, 2007). El 2008 publica la novel·la Pèls i senyals (Editorial Empúries).

Data de l'esdeveniment: 18/05/2011

Data de publicació: 17/05/2011