Escoltar

El Rotary Club Palma Junípero Serra i la UIB lliuren els guardons als alumnes guanyadors dels Premis de Recerca i Divulgació Juníper Serra

Dia: dilluns, 18 de juliol de 2011
Hora: 19 hores
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

El senyor Francisco García de la Rosa Homar, president del Rotary Club Palma Junípero Serra, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, lliuren els guardons als alumnes guanyadors dels Premis de Recerca i Divulgació Juníper Serra. Es concedeix un primer premi i un accèssit als dos millors treballs presentats per estudiants de la UIB sobre la figura de Juníper Serra.

  • El primer premi s’atorga al treball: A l’ombra de Juníper Serra (Problemàtica de les províncies internes en el marc de la pèrdua final), realitzat per les alumnes: Irene Salamanca Pujol i Joana Maria Duran Andreu, de cinquè d’Història. El jurat destaca la rigurositat del treball, així com la correcta qualitat pel que fa a la investigació. Per altra banda, aquest treball s’ha centrat en l’estudi d’uns fets emmarcats en una cronologia posterior, el 1820, on es fa patent la continuació de l’obra de Juníper Serra. Aquest treball planteja una visió innovadora del llegat del Pare Serra.
  • L’accèssit s’atorga al treball: Junípero Serra y Juan Crespí. Crónica de la expedición de 1774, realitzat pe l’alumna Laura Muñoz Navadijo. El jurat en destaca el bon plantejament i la correcta qualitat pel que fa a la investigació i a l’exposició.

Els Premis de Recerca i Divulgació Juníper Serra els convoca el Rotary Club Palma Junípero Serra amb la col·laboració del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 18/07/2011

Data de publicació: 15/07/2011