Escoltar

El I Congrés de Turisme i Llengües Estrangeres de la UIB dóna veu als empresaris turístics

El simpòsium serà els dies 14 i 15 d’abril a la Facultat de Turisme de les Illes Balears

Dia: dijous, 14 d’abril de 2011
Hora: de 8 a 9 hores, registre del participants, i a les 9 hores, inauguració
Lloc: auditori de l’Escola d’Hoteleria,
campus universitari, Palma

La Facultat de Turisme de la Universitat de les Illes Balears organitza el I Congrés de Turisme i Llengües Estrangeres amb l’objectiu d’oferir un fòrum de debat on tinguin veu tant els investigadors com els formadors dels futurs professionals del turisme i les empreses turístiques. El congrés reunirà, entre els dies 14 i 15 d’abril de 2011, els representants dels principals sectors de la indústria turística nacional i internacional i conferenciants amb experiència en l'ensenyament de llengües estrangeres per a finalitats específiques.

Inauguren el congrés la consellera executiva d'Economia i Turisme de Mallorca, Isabel Oliver, el director regional de la Caja Mediterráneo (CAM) a les Balears, José Francisco Ibáñez, la directora del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Llatina de la Universitat, doctora Maria Antònia Fornés, la directora del Congrés, doctora Glòria Bosch, i la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

El simpòsium vol ser un fòrum de debat on l'opinió de l’empresari se sumi a l'intercanvi d'experiències entre els formadors implicats. Els experts analitzaran les necessitats i la didàctica de les llengües estrangeres per a turisme i abastaran les següents àrees de debat:

  • La didàctica de llengües estrangeres en els estudis o mòduls de turisme.
  • L'anàlisi de necessitats lingüístiques en turisme.
  • Les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en l'ensenyament d'idiomes per a turisme.

Entre els ponents cal destacar la participació del doctor Michael Long, professor amb vint anys d'experiència a la Universitat de Hawaii com a investigador en necessitats lingüístiques del sector turístic.

Més d’un centenar de persones participaran en el I Congrés de Turisme i Llengües Estrangeres, que ha estat organitzat per les àrees d’Anglès, Francès i Alemany de la Facultat de Turisme de la UIB.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 14/04/2011

Data de publicació: 13/04/2011