Escoltar

El Departament de Química celebra el Dia de la Química

Lliurament dels premis Sant Albert al millor expedient de llicenciatura i grau i al millor treball de recerca 

El Col·legi Oficial de Químics, l’Associació de Químics de les Illes Balears i el Departament de Química de la Universitat de les Illes Balears han organitzat diverses activitats per celebrar el Dia de la Química, coincidint amb la festivitat de Sant Albert, patró de la ciència i dels científics.

Exposició
De l’11 al 15 de novembre es pot visitar al hall de l’edifici Mateu Orfila i Rotger l’exposició «La investigació del Departament de Química», en la qual es donaran a conèixer els diferents grups de recerca i les seves línies d’investigació.

Berenar
A més, el divendres 15 de novembre els estudiants del darrer curs del grau de Química oferiran un berenar químic, de les 9 a les 14 hores a l’entrada de l’edifici Mateu Orfila i Rotger.

Conferència i lliurament dels premis Sant Albert
Dia: divendres, 15 de novembre de 2013
Hora: 19 hores
Lloc: sala d’actes del Centre de Cultura Sa Nostra,
c/ de la Concepció, 12, Palma.

Tindrà lloc el lliurament dels premis Sant Albert al millor expedient de llicenciatura i grau i al millor treball d’investigació. Hi intervindran el director del Departament de Química de la UIB, doctor Joan Jesús Fiol; la cap del Departament de Medi Ambient i Qualitat de TIRME, senyora Amàlia Cerdà; i la directora de l’OAP de Caixa d’Enginyers, Francisca Oliver.

A més, el senyor Antoni Berga, cap de Sistemes de Qualitat, Medi Ambient i Prevenció de l’empresa Cobega, SA, impartirà la conferència «32 anys a la indústria alimentària». 

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 15/11/2013

Data de publicació: 14/11/2013