Escoltar

El Consell Social premia els millors treballs de fi de grau del curs 2017-18

Acte de lliurament de la segona edició dels Premis als Treballs de Fi de Grau del Consell Social de la UIB 

Dia: dilluns, 12 de novembre de 2018
Hora: 18 hores
Lloc: Ca n'Oleo, c/ de l'Almudaina, 4, Palma 

Tindrà lloc el lliurament de guardons de la segona edició dels Premis als Treballs de Fi de Grau del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears. Hi intervindran el Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet; la presidenta del Consell Social de la UIB, senyora Francesca Mas; el director general de Política Universitària i d'Ensenyament Superior, doctor Juan José Montaño; i el secretari del Consell Social i secretari del jurat dels premis, doctor Joan March.

Als Premis als Treballs de Fi de Grau del Consell Social s'hi poden presentar els alumnes que hagin obtingut una qualificació mínima d'excel·lent del TFG i hagin acabat els estudis de grau. En aquesta segona edició, corresponent al curs acadèmic 2017-18, s'hi han presentat un total de 48 treballs.

Els alumnes premiats són objecte de dues distincions: l'obtenció del premi es farà constar a l'expedient acadèmic dels guanyadors, i rebran 1.500 euros per sufragar el cost de la matrícula del primer any d'un màster oficial, d'un altre grau oficial o d'un títol propi de postgrau a la UIB.

Els premiats són:

Premi al Treball de Fi de Grau de l’Escola Politècnica Superior:

 • Raquel Fernández Peralta (grau de Matemàtiques), pel treball Characterization of some families of fuzzy implication functions.

Premi al Treball de Fi de Grau de la Facultat de Ciències:

 • Francesc Josep Castanyer Mallol (grau de Biologia), pel treball Propuesta experimental para la visualización de la fotosíntesis.

Premi al Treball de Fi de Grau de la Facultat de Dret:

 • Esperanza Olías Florit (grau de Dret), pel treball Admisibilidad del hardship bajo el art. 79 CISG.

Premi al Treball de Fi de Grau de la Facultat d'Economia i Empresa

 • Joan Oliver Mulet (grau d'Administració i Direcció d'Empreses), pel treball El impuesto sobre Estancias Turísticas en Baleares.

Premi al Treball de Fi de Grau de la Facultat d’Educació:

 • Laura Castaños Rebollos (grau d'Educació Infantil), pel treball Estrategias de intervención de las maestras para acompañar y guiar a los niños y generar aprendizaje en el trabajo por proyectos.

Premi al Treball de Fi de Grau de la Facultat de Filosofia i Lletres:

 • Margalida Ginard Ollers (grau de Llengua i Literatura Espanyoles), pel treball Sobre las formas soy, estoy, voy y doy: estudio de geografía dialectal diacrónico.

Premi al Treball de Fi de Grau de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia:

 • Shirly Nichita Stopler (grau de Fisioteràpia), pel treball Efectividad de las técnicas de fisioterapia en la reducción de los síntomas vaginales (pesadez pélvica y abultamiento) en el caso de prolapsos de órganos pélvicos en estadíos sintomáticos.

Premi al Treball de Fi de Grau de la Facultat de Psicologia:

 • Ester Oliva Cazorla (grau de Psicologia), pel treball Determinants of real world executive abilities in healthy older adults.

Premi al Treball de Fi de Grau de la Facultat de Turisme:

 • Magí Trobat Fullana (grau de Turisme), pel treball The Collapse and Recovery of World's Tourism Industry during the Global Recession.

Premi al Treball de Fi de Grau proposat per l'associació Universitat Solidària Illes Balears (USIB):

 • Paola Elizabeth Quishpe Riera (grau de Bioquímica), pel treball Efectos de la nutrición en el desarrollo de la microbiota intestinal en la infancia.

Premi al Treball de Fi de Grau que afavoreix la sensibilització i la recerca sobre perspectiva de gènere i/o sostenibilitat mediambiental:

 • Júlia Pons Lluch (grau d'Educació Primària), pel treball El respecte a la diferència. 

Data de l'esdeveniment: 12/11/2018

Data de publicació: 09/11/2018