Escoltar

El Consell Social de la UIB visita la Facultat de Medicina

El Consell Social de la Universitat de les Illes Balears va celebrar el dimecres 25 d'octubre la seva sessió ordinària a la Facultat de Medicina, per conèixer les instal·lacions i el funcionament de la Facultat, després d’haver donat suport a la implantació dels estudis ara fa tres anys.

Abans de la sessió del Consell Social, els seus membres varen fer una visita per les instal·lacions, acompanyats de la degana de Medicina, Margalida Gili, el vicedegà, Miquel Roca, i el gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, Josep Pomar.

Durant la visita, Gili va explicar algunes dades dels dos primers cursos de l’estudi de grau, i destacà la presència majoritària de dones, al voltant del 80 per cent, i l’augment significatiu d’estudiants de les Illes Balears, que aquest curs han estat 35 alumnes dels 60 de nou ingrés a primer.

La presidenta del Consell Social, Francesca Mas Busquets, va agrair la presentació i es va mostrar convençuda de l’impacte positiu que tindran els estudis a llarg termini en la societat. Així va expressar que el Consell Social de la UIB està a disposició de la Facultat i dels estudiants per qualsevol tema que contribueixi a la millora de la qualitat i de la relació amb la comunitat. En aquest sentit, va explicar que des del Consell Social s'està estudiant fer propostes orientades a la introducció en els estudis de competències per a la prevenció de la violència masclista, un tema que pot ser important en el món sanitari. 

Data de l'esdeveniment: 25/10/2017

Data de publicació: 27/10/2017