Escoltar

El Consell Social de la UIB lliura els VI Premis d'Investigació per a Alumnes de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior

Dia: dimecres, 13 de juliol de 2011
Hora: 12 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó,
campus universitari, Palma

El Consell Social de la UIB lliura els VI Premis d'Investigació per a Alumnes de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior de les Illes Balears. En aquesta edició han resultat guanyadors tres alumnes en la categoria de treball individual i dos grups de quatre persones com a treball col·lectiu.

L’objectiu d’aquests premis és col·laborar en la difusió dels estudis universitaris i estimular els alumnes a realitzar un primer treball de recerca en els camps de les ciències de la naturalesa i de la salut, de la tecnologia, de les humanitats, de l'art i de les ciències socials, i en temes referits a les Illes Balears.

A l'acte de lliurament dels premis hi assistiran, a més dels alumnes i els representants dels centres guardonats, el vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, senyor Joan Rotger; el director general d'Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement, senyor Miquel Deyà; el secretari del Consell Social de la UIB, senyor Andreu Crespí; el president del Consell Social, senyor Felicià Fuster; i la Rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

El Consell Social és un òrgan de govern que vol contribuir a l'establiment i la millora de les relacions entre la societat i la Universitat i garantir la qualitat acadèmica, investigadora i docent de la Universitat, en la seva vocació de servei públic. El Consell Social treballa perquè la UIB sigui més social, més capaç de reconèixer i d'avaluar les seves potencialitats i mancances, i més àgil a l'hora de fer front als canvis.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 13/07/2011

Data de publicació: 12/07/2011