Escoltar

El Consell Social de la UIB lliura els IV Premis d'Investigació per a alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior

Han resultat guanyadors tres alumnes de l'IES Maria Àngels Cardona (Menorca), i un de l'IES Arxiduc Lluís Salvador (Palma)

Dia: dilluns, 22 de setembre de 2008
Hora: a les 13 hores
Lloc: Aula de Graus de l'edifici Ramon Llull,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma.

El Consell Social de la Universitat de les Illes Balears convoca cada any els Premis d'Investigació per a alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau superior de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, amb la intenció de col·laborar en la difusió dels estudis universitaris, i per estimular els alumnes a realitzar un primer treball de recerca en els camps de les ciències de la naturalesa i de la salut, de la tecnologia, de les humanitats, de l'art i de les ciències socials, i en temes referits a les Illes Balears.

En aquesta quarta convocatòria dels premis han resultat guanyadors tres alumnes de l'IES Maria Àngels Cardona (Menorca), i un de l'IES Arxiduc Lluís Salvador (Palma). El premi consisteix en la matrícula gratuïta del primer curs a qualsevol estudi de la UIB, la difusió del treball, i 800 euros per a material informàtic o acadèmic. Els centres de procedència dels alumnes premiats rebran un val de 500 euros per adquirir material informàtic o acadèmic.

També es concediran els premis als cinc finalistes: quatre de l'IES Maria Àngels Cardona (Menorca), i un de l'IES Arxiduc Lluís Salvador (Palma). Rebran 400 euros per a material informàtic o acadèmic. Els centres de procedència dels alumnes finalistes rebran un val de 250 euros per adquirir material informàtic o acadèmic.

A l'acte de lliurament dels premis hi assistiran, a més dels alumnes i els representants dels centres guardonats, el senyor Miquel Martorell, director general de Planificació i Centres Educatius; la senyora Joana Lluïsa Mascaró, consellera d'Educació del Consell de Mallorca; la senyora Francesca Garcias, directora general d'Universitat; el senyor Felicià Fuster, president del Consell Social de la UIB; i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de publicació: 22/09/2008