Escoltar

El Cicle Dona i Ciència torna a la UIB

La segona edició d'aquest cicle, organitzat per la Facultat de Ciències, posa sobre la taula les desigualtats que obstaculitzen el camí de les dones en el món científic 

Un grup de professors de la Facultat de Ciències de la Universitat de les Illes Balears organitza el II Cicle Dona i Ciència, amb l'objectiu d'acostar a tota la comunitat universitària la carrera científica de prestigioses científiques nacionals i internacionals, així com visualitzar les situacions de desigualtat a les quals encara han de fer front les dones que es volen dedicar a la ciència, començant ja des de la infància.

El cicle constarà de les conferències següents:

«Estereotipos y libre elección», a càrrec de la senyora Iria Marañón, editora a McGraw-Hill i autora del llibre Educar en el feminismo. El dimarts 2 d'octubre, a les 16 hores, a l'aula 1 de l'edifici Mateu Orfila i Rotger.

«High Heels in Hospitals: a career in the National Health Service», a càrrec de la doctora Smeeta Sinha, directora clínica de Medicina Renal al Salford Royal Hospital de Manchester. El dimarts 9 d'octubre, a les 16 hores, a l'aula 1 de l'edifici Mateu Orfila i Rotger.

«Mujer, ciencia y sociedad: para hallar la solución hay que ver el problema», a càrrec de la doctora Flora de Pablo, professora d'investigació del CSIC i presidenta fundadora de l'Asociación de Mujeres Investigadoras y Tecnólogas. El dilluns 15 d'octubre, a les 15 hores, a l'aula 11 de l'edifici Mateu Orfila i Rotger.  

Data de l'esdeveniment: 02/10/2018

Data de publicació: 19/09/2018