Escoltar

El Banc Santander i la UIB presenten un Programa Internacional de Formació en Innovació, Sostenibilitat i Disseny

Dia: divendres, 29 d’abril de 2016
Hora: 10.30 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

La senyora María José Macià, directora territorial del Banc Santander, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han presentat un acord signat entre ambdues entitats per desenvolupar un Programa Internacional de Formació en Innovació, Sostenibilitat i Disseny, en el marc de SmartUIB. El programa el dirigirà el doctor Bartomeu Serra, professor del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB. El programa tindrà una durada de tres anys, i l’aportació econòmica del Banc Santander serà de 60.000 euros (20.000 euros per any).

L’objectiu d’aquest programa és impulsar la internacionalització de la UIB i del projecte SmartUIB, en el qual col·labora el Banc Santander, i els seus principals senyals d'identitat són el reconeixement internacional i la col·laboració amb institucions, professors i experts de reconegut prestigi.

Les principals característiques del Programa internacional de formació en innovació, sostenibilitat i disseny són:

- S'oferirà en un format flexible. Hi haurà diferents opcions per cursar-lo, com ara en un any d'estudis a temps complet o en dos anys a temps parcial.
- Es combinarà ensenyament presencial amb aprenentatge i ensenyament a distància.
- Tindrà una estructura modular, que combina formació professional, estudis en línia assistits per tutors qualificats i orientació al procés d'investigació que serviran d'ajuda per a l'elaboració del treball final del programa.
- Les activitats formatives s'iniciaran durant l'any 2017.
- Es promouran col·laboracions amb importants institucions i organitzacions de l'àmbit de la innovació, la sostenibilitat i el disseny, a més d'un programa de beques.

El Rector Huguet ha agraït la col·laboració del Banc Santander en aquest i en molts altres projectes de la Universitat i ha destacat que és el banc que més recursos destina a les universitats, en diferents àmbits.

La senyora María José Macià ha agraït la confiança de la UIB en el Banc Santander i ha destacat el seu paper en la internacionalització del coneixement i en l’impuls econòmic que suposa per a les Illes Balears. 

També hi han assistit el senyor Pedro Alonso, director de Santander Universidades España; el senyor Javier Galán, director comercial de Santander Universidades; el senyor Bartomeu Canals, director d'Institucions a les Balears; la senyora Patricia Montiel, directora de l'oficina del campus; el doctor Jaume Carot, vicerector d'Investigació i Postgrau; el doctor Jordi Llabrés, vicerector d'Innovació i Transferència; la senyora Antònia Fullana, Gerent de la UIB; i el doctor Bartomeu Serra, professor de la UIB.

Data de l'esdeveniment: 29/04/2016

Data de publicació: 28/04/2016