Escoltar

Eduard Punset participa a la jornada Les Oportunitats del Present, organitzada per la Càtedra Bancaja UIB de Joves Emprenedors i el Club Empresaris UIB

CanalUIB
[1-2]

Dia: divendres, 17 de juny de 2011
Hora: 9.30 hores
Lloc: sala d'actes, edifici Gaspar M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

La Càtedra Bancaja UIB de Joves Emprenedors i el Club Empresaris UIB organitzen la jornada Les Oportunitats del Present, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Mallorca i l'associació Joves Empresaris.

La jornada tindrà com a ponent principal l'escriptor i divulgador científic Eduard Punset, que va ser investit doctor honoris causa per la UIB el passat mes de febrer. També hi participaran el senyor Llorenç Fluxà, president de Camper, i el senyor Rafael Goberna, consultor i expert en entrenament (coaching).

Els ponents oferiran una nova visió sobre la crisi, centrada en les oportunitats que ofereix un moment com l'actual. Després, tindrà lloc un col·loqui obert.

També hi intervindran el senyor José Antonio Soriano, director d'Unitat de Negocis de Balears de Bancaja; la senyora Irene Llull, presidenta de l'Associació de Joves Empresaris; la senyora Susana Munar, vicesecretària general de la Cambra de Comerç de Mallorca; el doctor Julio Batle, professor del Departament d'Economia de l'Empresa i director de la Càtedra Bancaja UIB de Joves Emprenedors; i la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

La jornada s'adreça als empresaris que han estudiat a la Universitat de les Illes Balears, i l'aforament ja està complet. Per això s'han habilitat dues aules des de les quals es podrà seguir l'acte per videoconferència. A més, l'acte serà emès en directe per Internet a través del CanalUIB.

Documents relacionats

  • IB3

Data de l'esdeveniment: 17/06/2011

Data de publicació: 16/06/2011