Escoltar

Econotrivial: una competició per posar a prova els teus coneixements econòmics

La Facultat d’Economia i Empresa organitza una competició per equips sobre Economia i Administració i Direcció d’Empreses. Us hi podeu inscriure fins al 17 d’abril

La Facultat d’Economia i Empresa de la UIB organitza l’Econotrivial, una competició per equips pensada perquè els alumnes d’aquesta facultat posin a prova els seus coneixements sobre Economia i Administració i Direcció d’Empreses. La competició es farà el divendres 22 d’abril a l’edifici Gaspar M. de Jovellanos del campus universitari.

Hi podran participar els alumnes de qualsevol curs dels graus que s’imparteixen a la Facultat d’Economia i Empresa, que seran agrupats en grups d’entre sis i vuit persones de diferents cursos i diferents estudis.

Cada equip haurà de respondre les preguntes que li toquin aleatoriament i aconseguir sumar 60 punts de diferents materies: Teoria Econòmica (Entorn Econòmic i Microeconomia), Macroeconomia, Comptabilitat, Economia Industrial (Economia Industrial i Organització Industrial), Empresa (Introducció a l’Eempresa), Mercats i Operacions Financeres (Introducció als Mercats i Operacions Financeres) i Fiscalitat. Guanyarà la partida el grup que aconsegueixi els 60 punts de totes les categories. L'ECONOTRIVIAL és una manera de millorar i fomentar l’aprenentatge dels alumnes de forma lúdica i de potenciar la comunicació entre els alumnes de tots els estudis.

La inscripció (individual) es pot fer fins al 17 d’abril a través d’aquest formulari en línia

Data de l'esdeveniment: 22/04/2016

Data de publicació: 07/04/2016