Escoltar

Ecologia i exaptació en l'evolució del llenguatge

Conferència del professor Salikoko Mufwene, en el marc d'un seminari organitzat per l'Institut de Física Interdisciplinària i de Sistemes Complexos (UIB-CSIC)

Dia: dimarts, dia 17 de juny
Hora: 12 h
Lloc: sala de juntes de l'edifici Mateu Orfila i Rotger,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

El doctor Salikoko Mufwene impartirà la conferència intitulada «Ecology and Exaptation All The Wat in Language Evolution» (Ecologia i exaptació en l'evolució del llenguatge), en el marc d'un seminari organitzat per l'Institut de Física Interdisciplinària i de Sistemes Complexos (IFISC), institut mixt entre la UIB i el CSIC.

El professor Mufwene és catedràtic de Lingüística de la Universitat de Chicago. Les seves principals línies de recerca són l'evolució del llenguatge i el contacte entre distintes llengües. Actualment és membre del comitè editorial de revistes de gran prestigi com Language Variation and Change, World Englishes o Languages of the World. És editor de la sèrie Approaches to Languages in Contact, publicada per Cambridge University Press. Autor de més de 230 publicacions, ha impartit prop de dues-centes conferències plenàries entre les quals destaca l'oferta a la UNESCO, l'any 1991. Entre els seus quatre llibres publicats destaca The Ecology of Language Evolution, publicat per la Cambridge University Press.

La conferència s'impartirà en llengua anglesa.

Data de publicació: 17/06/2008