Escoltar

Dos punts de recàrrega de cotxes elèctrics a disposició de la comunitat universitària

El campus universitari disposa de dos punts de recàrrega de cotxes elèctrics a disposició dels membres de la comunitat universitària, que es troben a les zones d’aparcament dels edificis Ramon Llull i Guillem Cifre de Colonya.

Des del Vicerectorat de Campus, Cooperació i Medi Ambient, que encapçala el doctor Antoni Aguiló, es posen a disposició dels interessats unes targetes que estaran disponibles a les consergeries dels diferents edificis. Els usuaris s’han d’identificar com a membres de la UIB (amb la targeta universitària vigent, el full de matrícula, etc.), signar un full on han d’indicar les dades personals i l’hora en què han recollit la targeta d’activació de la càrrega, i a la vegada han de deixar un dipòsit de 20 euros (retornables). Els companys de les consergeries els lliuraran una targeta, que serà la que activarà el punt de recàrrega. Una vegada hagi acabat la recàrrega, es tornarà la targeta a la consergeria, i el dipòsit dinerari al titular, a la vegada que se signarà al full de registre i s’especificarà l’hora de tornada de la targeta.

Per afavorir l’accés a aquest servei al major nombre de persones, s’establirà un màxim de sis hores d’ús continuat per cada usuari.

La posada en marxa d’aquests dos punts de recàrrega és el resultat de la col·laboració entre la UIB i les empreses Sampol i Endesa. Concretament el punt de recàrrega del Ramon Llull forma part del projecte SmartBIT, impulsat per la Càtedra Sampol, i el punt de recàrrega del Guillem Cifre de Colonya ha estat impulsat per la Càtedra Endesa.

Amb aquesta acció la UIB segueix treballant en favor de la sostenibilitat mediambiental i de la mobilitat eficient. 

Documents relacionats

Data de publicació: 09/01/2014