Escoltar

Dos equips balears, premiats a la final estatal de la FIRST LEGO League

Els alumnes de l'IES Antoni Maura i del Col·legi Sant Pere obtenen el segon premi en les categories de Presentació i Disseny Mecànic, respectivament

Els dos equips de les Illes Balears que es varen classificar per a la gran final estatal de la FIRST LEGO League han estat premiats en aquesta competició tecnològica, que ha tingut lloc a Logronyo els dies 10 i 11 de març, amb la participació de 55 equips de tot l'Estat.

L'equip Hydromaura, integrat per alumnes de l'IES Antoni Maura (Palma) i que va ser el guanyador de la fase local d'aquesta competició, ha obtingut el segon premi en la categoria de Presentació. Per la seva banda, l'equip ICASP, integrat per alumnes del Col·legi Sant Pere (Palma) i que va quedar en segon lloc a la fase local, ha obtingut el segon premi en la categoria de Disseny Mecànic.

La FIRST LEGO League és un programa internacional que té com a objectiu despertar les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves a través d'experiències d'aprenentatge que fomenten la innovació, la creativitat, el treball en equip, la comunicació i la resolució de problemes. 

En el marc de la dotzena edició de la FIRST LEGO League s'han fet 33 torneigs classificatoris organitzats en 25 ciutats de tot l'Estat. A les Illes Balears, la competició es va fer a la Universitat de les Illes Balears el passat 17 de febrer. 

Notícies relacionades

Data de publicació: 13/03/2018