Escoltar

Dol per la mort del senyor Bernat Oliver i Ferrer, Medalla d'Argent de la UIB i primer director de l'Escola Universitària d'Empresarials

La comunitat universitària, i en nom seu la Rectora, expressen el seu dol per la mort del senyor Bernat Oliver i Ferrer, primer director de l'Escola Universitària d'Empresarials i Medalla d'Argent de la Universitat de les Illes Balears.

El senyor Bernat Oliver i Ferrer, catedràtic de Comercialització i Investigació de Mercats de la UIB, va ser el darrer director de l'Escola de Comerç i l'encarregat de dirigir, de l'any 1966 al 1986, la transformació d'aquesta institució centenària en Escola Universitària d'Empresarials, precedent de l'actual Facultat d'Economia i Empresa de la UIB.

En reconeixement i agraïment de la seva tasca pionera en la creació de la UIB, el senyor Oliver va rebre la Medalla d’Argent de la UIB. Així mateix, el Col·legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de les Balears li va concedir la Medalla d’Or en reconeixement de les tasques dutes a terme per a la societat de les Illes Balears. Amb motiu del centenari de l’Escola d’Empresarials, se li va reconèixer la seva transcendental tasca al front de la institució universitària, en un sentit acte d’homenatge.

Documents relacionats

Data de publicació: 26/03/2012