Escoltar

Deu universitaris reben beques per ampliar estudis a l'estranger

Dia: dimecres, 27 de juliol de 2011
Hora: 10.30 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Nostra a Son Fuster,
c/ del Ter, 16, Palma

Es presenten els estudiants que rebran beques de Sa Nostra per ampliar estudis a l’estranger el curs 2011-12. En aquesta edició s’han concedit deu beques, de les quals dues són pròrrogues.

L’objectiu d’aquestes beques, dotades amb 1.000 euros bruts mensuals fins a un màxim de 10.000 euros, és fomentar els estudis universitaris de postgrau a l’estranger, a través de màsters, doctorats o investigacions postdoctorals.

Els estudiants becats ampliaran la seva formació el pròxim curs acadèmic a Suïssa, Taiwan, Holanda, Estats Units, Regne Unit, França o Alemanya.

Els alumnes guardonats en la XVI edició són els següents:

  • Ana Carlota Cáceres. Màster en Arts i Interpretació Musical. Especialitat de percussió. Hochschule für Musik Basel (Suïssa).
  • Sergio Cantero. Màster en Fotònica i Optoelectrònica. National Taiwan University (Taiwan).
  • Óscar Caravaca. Ampliació d'estudis i Màster de Música en la Interpretació del Piano. Reial Conservatori de l’Haia (Holanda).
  • Carmen Casasayas. Màster en Administració d'Empreses, UCLA. University of California - Los Angeles, Anderson School of Management (Estats Units).
  • Aïda Borràs. Master en Música. Pràctica orquestral i música de cambra. Especialitat en flauta travessera. Reial Conservatori de l'Haia (Holanda).
  • Pilar Goñalons. Doctorat en Sociologia. University of Wisconsin-Madison (Estats Units).
  • Enrique Hernández. Màster Europeu sobre Govern. Universität Konstanz (Alemanya).
  • Victor Huarcaya. Màster en Ciència i Tecnologia Espacial Université Paul Sabatier – Toulouse (França).
  • Diana Palenzuela. Màster de Ciències en Microbiologia Molecular Mèdica. University of Nottingham (Regne Unit).
  • Aina Francesca Sbert. Màster en Gestió d’Energies Renovables. Albert-Ludwig University of Freiburg (Alemanya).

Entre els criteris de lliurament de la beca s’han tingut en compte els mèrits acadèmics de l’alumne, l’interès del projecte d’estudis i la situació personal de l’aspirant –si és membre de família nombrosa o si té alguna discapacitat.

A l’acte de presentació del Programa de beques i becaris hi assistiran el president de Sa Nostra, Caixa de Balears, senyor Fernando Alzamora, el director gerent de la Fundació Sa Nostra, senyor Antoni Sorà, el vicerector de Política Científica i Innovació de la UIB, doctor Víctor Cerdà, com a membre de la comissió tècnica d’avaluació, i la rectora de la Universitat de les Illes Balears, doctora Montserrat Casas.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 27/07/2011

Data de publicació: 26/07/2011