Escoltar

De tu a tu amb Alícia Sintes

Activitat organitzada per la UIB en el marc del Dia Internacional de la Dona i la Nina en la Ciència 

Dia: 13 de febrer de 2018
Hora: 19 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc l’activitat Pròxima Estació: Ciència i Tecnologia. De tu a tu amb Alícia Sintes. Aquesta activitat ha estat organitzada pel Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB), el Vicerectorat d’Estudiants, el Consell Social i l’Oficina per a la Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes (OIO) en el marc del Dia Internacional de la Dona i la Nina en la Ciència.

La xerrada està pensada perquè hi pugui participar tot tipus de públic i perquè les persones assistents puguin conèixer la científica Alícia Sintes i acostar-se de manera molt directa a les vivències que ha experimentat com a dona en el camp de la ciència.

Alícia Sintes

Alícia Sintes és professora del Departament de Física i és la investigadora que lidera la participació del Grup de Relativitat i Gravitació (GRG) de la UIB en la col·laboració científica internacional LIGO. En aquest projecte es varen detectar per primera vegada les ones gravitacionals, descobriment mereixedor del premi Nobel de Física 2017 i del premi Princesa de Asturias d'Investigació Científica i Tècnica 2017.

Notícia relacionada 

Data de l'esdeveniment: 13/02/2018

Data de publicació: 08/02/2018