Escoltar

De la teoria a la pràctica: Jornada sobre Gestió per Competències a l'Administració Pública. Transmissió en directe per CanalUIB

La jornada s’emmarca en el Fòrum Institucional de Qualitat al Sector Públic que presideix la Universitat de les Illes Balears durant 2013 

Dia: divendres, 18 d’octubre de 2013
Hora d’inauguració: 9.15 hores
Horari de la jornada: de 9.15 a 14.30 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó,
campus universitari, Palma 

La jornada, organitzada per la Universitat de les Illes Balears, té per objecte compartir experiències sobre la implantació de la gestió per competències a les administracions públiques de les Illes Balears i debatre sobre el camí a seguir, així com conceptualitzar la gestió per competències, analitzar la normativa i la legislació vigent.

Hi participaran més de 300 inscrits de l’àmbit de les diferents administracions públiques. El doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB, i la senyora Maria Jesús Mairata, coordinadora del fòrum, donaran la benvinguda als assistents.

A les 12.30 hores, la senyora Maria Jesús Mairata, coordinadora del fòrum, serà a disposició dels mitjans de comunicació interessats.

L’acte de cloenda tindrà lloc a les 14.30 hores, i anirà a càrrec de la senyora Núria Riera, Consellera d’Administracions Públiques del Govern de les Illes Balears, i la senyora Antònia Fullana, Gerent de la UIB. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 18/10/2013

Data de publicació: 16/10/2013