Escoltar

Conveni amb la Conselleria de Salut per a les pràctiques d'Infermeria en gestió de salut pública

Dia: dimecres, 28 de maig de 2014
Hora: 12 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

El senyor Martí Sansaloni, conseller de Salut del Govern de les Illes Balears, i el doctor Joan Ernest de Pedro, degà de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració per a la realització de pràctiques acadèmiques externes curriculars dels estudiants del grau d’Infermeria.

També hi ha assistit la senyora Isabel Maria Borràs, cap del Departament de Sanitat de la Conselleria de Salut; la doctora Conxa Zaforteza, vicedegana de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB; el doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears.

Els representants d’ambdues institucions han agraït l’ampliació dels convenis de pràctiques amb la Conselleria per als estudiants d’Infermeria de la UIB. El degà ha comentat que fa temps que treballen des de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia per a la normalització i ampliació de les places de pràctiques per als seus estudiants. I amb aquest conveni es concreta per primera vegada que els alumnes de quart curs del grau d’Infermeria puguin formar-se en la pràctica del sistema de salut públic de les Balears.

El conseller ha afegit que és interessant ampliar l’oferta de pràctiques a oferir als futurs infermers i que coneguin també la part de gestió de la salut, a més de la part clínica.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 28/05/2014

Data de publicació: 27/05/2014