Escoltar

Conveni amb el Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de les Illes Balears

El doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB, i el senyor Alfredo Arias, Degà del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de les Illes Balears (COEIB), que també és President de l'Associació d'Enginyers Industrials Superiors de les Balears (AESIB), han signat un conveni de col·laboració per aprofitar millor els recursos humans i materials en temes comuns, afins i complementaris d’interès mutu per a l'elaboració conjunta i coordinada de cursos i seminaris en la forma i les condicions que es prevegin per a cada cas concret, en els quals podran participar alumnes de la UIB i associats/col·legiats del Col·legi.

La UIB i el COEIB col·laboren des de l’any 1992, i la col·laboració es va intensificar l’any 1999. Després, arran de la creació del Màster Universitari en Enginyeria Industrial (MEIN), els alumnes de la UIB que en tinguin el títol es poden col·legiar. Per altra banda, el COEIB obre la porta a l’Escola Politècnica Superior de la UIB per col·laborar en la millora dels estudis, marc en el qual s’ha signat un nou conveni.

També hi han assistit la doctora Loren Carrasco, directora de l'Escola Politècnica Superior, i els doctors Eugeni Isern, Miquel Roca i Andreu Moià. 

Data de publicació: 19/10/2017