Escoltar

Conferència del LINCC sobre els efectes de la fertilització oceànica amb ferro sobre el CO2

El doctor Miguel Laglera impartirà la conferència «La fertilización oceánica con hierro y su efecto sobre la concentración atmosférica de CO2»

Dia: dimarts, 26 de novembre de 2019
Hora: 19 h
Lloc: edifici Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

Tindrà lloc la tercera sessió de l’any acadèmic 2019-20 del cicle divulgatiu sobre el canvi climàtic, organitzat pel Laboratori Interdisciplinari sobre Canvi Climàtic (LINCC) de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

La conferència, impartida pel doctor Miguel Laglera, tractarà sobre l'eficiència i els riscos de l’addició artificial de ferro a la mar per mitigar l’efecte d’hivernacle. Hi mostrarà els resultats de l'experiment científic LOHAFEX que es varen dur a terme a una àrea de l'oceà austral, fertilitzada amb ferro i monitorada per estudiar els canvis biològics i químics resultants.

El doctor Laglera Baquer és, des del 2014, professor de l'àrea de coneixement de Química Analítica del Departament de Química de la UIB. La seva recerca està relacionada amb l'estudi de l'especiació química de metalls traça en aigües naturals i amb la influència que té en la toxicitat i biodisponibilitat. Pertany al grup de recerca FI-TRACE.

Data de l'esdeveniment: 26/11/2019

Data de publicació: 22/11/2019