Escoltar

Conferència de la doctora Patricia Trapero «Literatura per veure, cinema per llegir»

Cicle de conferències Literatura sense papers: Fronteres de l'escriptura

Dia: dijous, 6 de març de 2008
Hora: 19 h
Lloc: edifici Sa Riera,
carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma.

La doctora Patricia Trapero, professora del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Llatina de la Universitat de les Illes Balears, impartirà la conferència «Literatura per veure, cinema per llegir» en el marc del cicle de conferències Literatura sense papers: Fronteres de l'escriptura.

Aquest cicle es planteja amb la voluntat d'oferir una aproximació als diferents fenòmens de contacte que relacionen la literatura amb altres disciplines artístiques i amb altres suports, des del cinema fins als videojocs, passant per la via digital. Es pretén així investigar l'espai interartístic i redefinir el límits del concepte de textualitat. El cicle complementa el taller d'escriptura en línia organitzat pel Servei d'Activitats Culturals de la UIB sota el títol Textos en moviment.

Aquesta activitat l'organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural de la UIB amb amb el patrocini de la Fundació Drac i la coordinació de la doctora Margalida Pons, professora del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, Àrea de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada, Universitat de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de publicació: 06/03/2008