Escoltar

Conferència: «Ramon Llull i Anthony Bonner», a càrrec de Lola Badia

El cicle Llull després de Llull l'organitza la Càtedra Ramon Llull en col·laboració amb el Servei d'Activitats Culturals de la UIB

Dia: dimarts, 3 de desembre de 2019
Hora: 19 hores
Lloc:
edifici Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

La doctora Lola Badia impartirà la tercera conferència del cicle Llull després de Llull: El llegat contemporani, titulada «Ramon Llull i Anthony Bonner». La conferenciant és doctora en Filologia Romànica per la Universitat Autònoma de Barcelona (1977) i catedràtica de Literatura Catalana a la Universitat de Barcelona (1983). El cicle l’organitza la Càtedra Ramon Llull en col·laboració amb el Servei d’Activitats Culturals de la Universitat de les Illes Balears.

La doctora Badia ha exercit també la docència a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la de Girona, i ha fet estades al Warburg Institute de la Universitat de Londres, al Raimundus Lullus Institut de la Universitat de Friburg de Brisgòvia i al Pontifical Institute of Mediaeval Studies de la Universitat de Toronto. Des de 1987 coordina el Seminari de Literatura i Cultura de l’Edat Mitjana i l’Edat Moderna (SLIMM) al Departament de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona. És també responsable del Grup de Recerca Consolidat de Literatura i Cultura Catalanes Medievals, directora del Centre de Documentació Ramon Llull de la Universitat de Barcelona i coordinadora, juntament amb Albert Soler, de la Base de Dades Ramon Llull.

Cicle de conferències Llull després de Llull: El llegat contemporani

Aquest cicle s’adreça tant a un receptor especialista com al públic en general i està dissenyat per mostrar les tendències actuals en la investigació lul·liana. Hi participen com a conferenciants membres de la Maioricensis Schola Lullistica i del Centre de Documentació Ramon Llull de la Universitat de Barcelona.

Data de l'esdeveniment: 03/12/2019

Data de publicació: 28/11/2019