Escoltar

Concurs de cocteleria per als alumnes de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears

Dia: dimarts, 11 de març de 2008
Hora: 15 hores (fins a les 18 hores)
Lloc: a l'Aula Magna de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

Tretze alumnes dels estudis de l'especialitat tècnica de restauració i bars i alguns estudiants voluntaris de Direcció Hotelera Internacional de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears participaran al Concurs de Cocteleria que organitza el Departament de Restauració de l'Escola.

Els objectius del concurs són que els alumnes aprenguin les fórmules, les formes i els trucs que té la cocteleria, i que l'alumnat desenvolupi habilitats i aptituds davant el client.

El jurat del concurs decidirà l'estudiant que representarà l'Escola a la final del concurs nacional Bacardí-Martini que se celebrarà el dia 22 de maig a Madrid, i els tres estudiants que participaran al concurs de l'Associació de Bàrmans de les Balears que se celebrarà dia 2 d'abril a l'Escola d'Hoteleria.

Els guanyadors

Els membres del jurat del Concurs de Cocteleria celebrat a l'Escola d'Hoteleria el dia 11 de març, han decidit que l'estudiant de Tècnic de Restaurants i Bars Maria Isabel Ramis, representarà l'Escola amb el còctel Scoth Sour, a la final del Concurs Nacional Bacardi-Martini que se celebrarà el dia 22 de maig a Madrid. Igualment han decidit els tres estudiants de Tècnic en Restaurants i Bars que participaran al Concurs de l'Associació de Bàrmans de les Balears previst per al dia 2 d'abril a la nostra Escola. Els tres estudiants són: Javier Pont, primer premi, amb el còctel Moscorra Caribeño, Sergio Pérez de Casa, segon premi, amb el còctel Fusión Caribeño, i Marcos Coll, tercer premi, amb el còctel Rider Simpson.

Documents relacionats

Data de publicació: 11/03/2008