Escoltar

Concert de celebració del 30è aniversari de les Corals Infantils de Joventuts Musicals de Palma

Dia: diumenge, 29 de maig de 2016
Hora: 18.30 hores
Lloc: Conservatori de Música i Dansa, Palma 

Tindrà lloc el concert de celebració del 30è aniversari de les Corals Infantils de Joventuts Musicals de Palma, en el qual es podran escoltar estrenes d’obres d’encàrrec per a l'ocasió de reconeguts compositors de les nostres Illes com ara Baltasar Bibiloni, Xesc Crespí, Joaquim Domènech i César Reda.

La Coral Infantil de Joventuts Musicals va néixer el mes d’octubre de 1985 gràcies a la fundació, un any abans, de la Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma. són el primer graó de la piràmide de les corals filials de la Coral Universitat de les Illes Balears: Corals Infantils de Joventuts Musicals, Cor de Pares i Mares de la UIB, Coral Juvenil de Joventuts Musicals, Orfeó Universitat de les Illes Balears, Cor de Mestres Cantaires de la UIB, Cor de Majors de la UIB i Poema Harmònic

Les corals Infantils són tres: Cincset, Vuitdeu i Onzequinze, que reuneixen aproximadament cent vuitanta nins i nines de cinc a quinze anys.

El repertori que interpreten és majoritàriament música popular i tradicional de les Illes Balears, de Catalunya i d’arreu del món…, i dels compositors actuals. Al llarg dels anys han estrenat obres de F. Crespí, E. Carrasco, D. Azurza, M. Brunet, I. Piera, J. Martorell i C. Reda.

Actualment els directors són: Esther Barceló, Santiago Francia, Irene Gili, Maria Gómez, Cristina Llabrés i Margalida Ramis. La pianista és Maria Antònia Gomis. 

Data de l'esdeveniment: 29/05/2016

Data de publicació: 30/05/2016