Escoltar

Concert de Nadal solidari de les corals de la UIB

Joan Pons, Chenoa, Cap Pela, Jaume Anglada, Marta Elka, Toni Pastor, Tomeu Penya, Maia Planas, Isidor Marí i Joan Bibiloni acompayaran la Coral UIB i les corals filials en el tradicional concert de Nadal a benefici de Càritas 

Dia: diumenge, 13 de desembre de 2015
Hora: 18 hores
Lloc: Auditòrium de Palma 

La Coral Universitat de les Illes Balears; les Corals Infantils de Joventuts Musicals de Palma; el Cor de Pares i Mares de la UIB; la Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma; el Cor de Mestres Cantaires de la UIB; Poema Harmònic; el Cor de Majors de la UIB; i l’Orfeó Universitat de les Illes Balears faran el Concert de Nadal, amb la col·laboració especial d’intèrprets d’arreu de les Illes Balears i de diferents estils musicals, com Joan Pons, Chenoa, Cap Pela, Jaume Anglada, Marta Elka, Toni Pastor, Tomeu Penya, Maia Planas, Isidor Marí i Joan Bibiloni.

Concert solidari a benefici de Càritas

El concert, que es farà el diumenge 13 de desembre a l’Auditòrium de Palma, serà enregistrat pel segell discogràfic Produccions Blau amb l’objectiu de produir el disc compacte Tots per Nadal. El disc es posarà a la venda a partir del 30 de desembre a l’Espai Xocolat i a un preu especial de 10 euros. Tots els beneficis que generi la comercialització es destinaran a Càritas, perquè aquesta entitat pugui dur a terme la seva acció social en l’àmbit de l’habitatge digne.

El concert compta amb la col·laboració de la televisió autonòmica IB3, que també enregistrarà el concert per emetre’l durant  les festes nadalenques, i de l’Obra Social “la Caixa”.

Crida de Nadal

La crida de Nadal serà a càrrec de la cantant Marta Elka. El Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, farà la felicitació de Nadal en nom de tota la comunitat universitària. La direcció musical del concert és a càrrec de Joan Company i Toni Pastor, i la coordinació de la producció és a càrrec de Joan Company i Miquel Àngel Sancho, de Produccions Blau.

Notícia relacionada

 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 13/12/2015

Data de publicació: 01/12/2015