Escoltar

Comencen les VI Jornades de Cultura Portuguesa

Primera sessió a càrrec de l’escriptor i periodista João Tordo 

Dia: dilluns, 13 d’octubre de 2014
Hora: 18 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma  

Tindrà lloc la primera sessió de les VI Jornades de Cultura Portuguesa, que comptaran amb la intervenció de l’escriptor i periodista portuguès João Tordo.

João Tordo va néixer a Lisboa el 1975. Va llicenciar-se en Filosofia i va estudiar a Londres i Nova York. El 2001 va obtenir el Prémio Jovens Criadores en la categoria de Literatura. Ha publicat les novel·les O Livro dos Homens sem Luz (2004); Hotel Memória (2007); As Três Vidas (2008), que va rebre el Prémio Literário José Saramago i l'edició brasilera del qual fou  finalista del Prémio Portugal Telecom el 2011; O Bom Inverno (2010), finalista del Prémio Melhor Livro de Ficção Narrativa de la Sociedade Portuguesa de Autores i del Prémio Literário Fernando Namora, i la traducció francesa del qual va ser una de les obres seleccionades per a la 6a edició del Premi Literari Europeu; Anatomia dos Mártires (2011) fou finalista del Prémio Literário Fernando Namora; O Ano Sabático (2013), i Biografia Involuntária dos Amantes (2014). El 2014 va ser elegit Man of the Year, categoria de Literatura, per la revista GQ. Els seus llibres han estat publicats en diversos països, com França, Alemanya, Itàlia, Brasil, Croàcia i Sèrbia.

Les VI Jornades de Cultura Portuguesa les organitzen el Servei d’Activitats Culturals de la UIB i l’Institut Camões de Cooperació i de Llengua de Portugal. Les jornades les coordinen els doctors Perfecto Cuadrado i Maria de Lourdes Pereira, professors del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de la UIB. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 13/10/2014

Data de publicació: 10/10/2014