Escoltar

Comença la Setmana UIBTalent: conferències, tallers i sessions informatives per a tothom

Amb aquest esdeveniment la UIB i el Departament de Formació de la FUEIB volen acostar els estudis propis a la societat 

Del 25 al 29 de setembre de 2017 la Universitat de les Illes Balears (UIB) i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) celebren la Setmana UIBTalent, un esdeveniment organitzat per acostar els estudis propis a la societat.

Durant aquests dies el campus universitari i altres extensions universitàries, com l'Hospital Universitari Son Espases i l'edifici Sa Riera, acolliran sessions de presentació, tallers pràctics, conferències i actes de cloenda dels màsters, postgraus i cursos d’especialització universitària que es gestionen sota la marca UIBTalent.

La Setmana UIBTalent es duu a terme en ple inici de l’any acadèmic 2017-18 per donar visibilitat a l’oferta de formació reglada de la FUEIB, més de cinquanta estudis propis d’alta especialització dirigits tant a universitaris titulats com a professionals que volen actualitzar les seves competències laborals.

D’entre totes les activitats que es desenvoluparan al llarg d’aquests dies destaca una conferència sobre l’expansió i transformació de les Illes Balears a través del turisme, impartida pel senyor Juan José Calvo, director d’Operacions EMEA d’Iberostar. Serà aquests dimarts, 26 de setembre, a les 18 hores, a l’edifici Sa Riera (Palma).

Dijous, 28 de setembre, a l’edifici Antoni Maria Alcover i Sureda (campus universitari), el senyor Raül Genovès, doctor en Filosofia i investigador de la UIB, oferirà el taller «Autoconsciència, regulació emocional i assertivitat».

I la conferència «L’optimisme intel·ligent: l’optimisme com a competència professional», a càrrec del director general de ROADMAP, senyor José Joya Roldán, es durà a terme divendres, 29 de setembre, a les 18 hores, a la sala d’actes de l’Hospital Son Espases.

Totes les activitats de la Setmana UIBTalent són obertes i gratuïtes per a tothom. 

Data de publicació: 26/09/2017