Escoltar

Colonya Caixa de Pollença i la UIB amplien les línies de col·laboració

L'entitat dona suport al nou Anuari de la joventut de les Illes Balears i incorporarà alumnes de la Universitat a través de pràctiques curriculars i extracurriculars 

El Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, s'ha reunit amb el president de Colonya Caixa de Pollença, senyor Josep A. Cifre; el director general de l'entitat, senyor Gabriel Bauzà; i la responsable de l'àrea de Negoci, senyora Immaculada Duran, per tractar de l'ampliació de les línies de col·laboració que ja hi ha entre la Universitat i Colonya Caixa de Pollença.

Colonya Caixa de Pollença ha anunciat el seu suport a la publicació de l'Anuari de la joventut de les Illes Balears. Aquesta publicació es farà conjuntament amb el Consell de Mallorca i el Govern de les Illes Balears, i el conveni corresponent se signarà en les properes setmanes.

L'Anuari de la joventut se suma als altres dos anuaris que també tenen el suport de Colonya Caixa de Pollença: l'Anuari de l'educació i l'Anuari de l'envelliment, tots referits a les Illes Balears. Tots tres anuaris són elaborats pel Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES), del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB.

Alumnes en pràctiques

En el marc de la reunió, els representants de Colonya Caixa de Pollença han manifestat també la voluntat de l'entitat d'incorporar alumnes de la UIB mitjançant les pràctiques curriculars i extracurriculars, que els han de permetre complementar la formació amb una experiència pràctica que faciliti la inserció al mercat de treball i millori la seva ocupabilitat futura.

Així mateix, Colonya Caixa de Pollença ha anunciat el compromís de fer-se més presents a la UIB. Per això mateix es durà a terme una nova reunió per explorar possibles vies de col·laboració financera i institucional.

Per la seva banda, el Rector de la UIB ha agraït a Colonya Caixa de Pollença el seu compromís amb la Universitat, que es vehicula a través del suport a iniciatives com el Fòrum de l'Ocupació, l'Olimpíada d'Història, els Premis Col·legi d’Economistes de les Illes Balears al Talent Universitari UIB.  

Data de publicació: 04/06/2018