Escoltar

Col·laboració entre la UIB i la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca

El Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, i el vicerector d’Innovació i Transferència, doctor Jordi Llabrés, han mantingut una reunió amb el president de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), Aurelio Vázquez, i la gerent d’aquesta entitat, Inmaculada de Benito.

En el marc d’aquesta trobada, s’ha analitzat l’agenda de treball presentada per la FEHM per a la formalització d’un conveni en el qual es concretarà una comissió mixta de seguiment, control i desenvolupament d’iniciatives conjuntes.

Els representants de la FEHM han traslladat al Rector les necessitats i possibles àrees de col·laboració entre ambdues institucions. Entre aquestes, l’apropament de la recerca de la UIB a les empreses mitjançant la definició d’unes àrees de treball que poden anar creixent durant la col·laboració i que permetin la transferència del coneixement.

S’ha destacat la formació com un eix clau de la competitivitat de les empreses, àrea en la qual els membres de la FEHM podrien traslladar el seu coneixement a les aules. A més, altres àrees que s’han analitzat per a una possible posada en marxa són el desenvolupament d’un programa de beques in company, el desenvolupament de programes ad hoc per a la reconversió de la planta hotelera, la programació d’esdeveniments conjunts, així com la col·laboració de la FEHM en el desenvolupament de plans d’estudis i, sobretot, en els dissenys curriculars de les pràctiques formatives.  

Documents relacionats

Data de publicació: 08/01/2014