Escoltar

Cloenda dels programes de La UOM a Eivissa i La UOM als Pobles d'Eivissa de l'any acadèmic 2017-18

Roda informativa

Dia: dimecres, 4 de juliol de 2018
Hora: 16.30 hores
Lloc: Seu universitària d’Eivissa i Formentera, antic edifici de Comandància, c/ del Calvari, 1, Eivissa 
 

Acte

Dia: dimecres, 4 de juliol de 2018
Hora: 17 hores
Lloc: Seu universitària d’Eivissa i Formentera, antic edifici de Comandància, c/ del Calvari, 1, Eivissa  

Tindrà lloc l’acte de cloenda dels programes de La UOM a Eivissa i La UOM als Pobles d’Eivissa i lliurament de certificats als alumnes que hi han participat.

L’acte serà presidit pel senyor David Ribas, conseller de Cultura del Consell Insular d'Eivissa; el senyor Rafael Ruiz, batlle d’Eivissa; el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana Maria Seguí; i el director de la UOM, doctor Antoni Gamundí.

També hi assistiran la delegada territorial d'Educació a Eivissa, senyora Margalida Ferrer Marí; i el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja, senyor Santiago Marí.

La UOM a Eivissa s'emmarca en un programa acadèmic de seixanta hores més activitats complementàries. S’ha desenvolupat a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera i ha comptat amb la participació de 101 persones.

La UOM als Pobles d’Eivissa és un programa de quinze hores de durada que es realitza en diferents municipis d'Eivissa. En concret, a Santa Eulària des Riu, Sant Josep de sa Talaia i Sant Antoni de Portmany. A més, s’ha dut a terme un cicle de tres conferències a Sant Joan de Labritja, Jesús, Sant Jordi i Sant Rafel. Han participat en aquest programa 126 persones.

En total als programes de la UOM a Eivissa hi han participat un total de 227 alumnes. 

Data de l'esdeveniment: 04/07/2018

Data de publicació: 04/07/2018