Escoltar

Cloenda de La UOM a Menorca i La UOM arreu de Menorca

Lliurament dels diplomes als més de 300 estudiants que han participat en els programes formatius per a més grans de 50 anys de la UIB 

Dia: dijous, 6 de juny de 2019
Hora: 17 hores
Lloc: Centre de Cultura Sant Diego, carrer des Banyer, s/n, Alaior 

Tindrà lloc l’acte de cloenda i el lliurament de diplomes acadèmics als alumnes que han participat en la Universitat Oberta per a Majors de Menorca i Arreu de Menorca el curs 2018-19. Més de 300 estudiants han participat en els dos programes organitzats per la UIB: 251 a la Universitat Oberta per a Majors i 89 a Arreu de Menorca.

Hi intervindran la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, la doctora Joana Maria Seguí; el director de la UOM, el doctor Antoni Gamundí; la presidenta del Consell Insular de Menorca, senyora Susana Mora; la consellera de Benestar Social i Família, senyora Maria Cabrisas; la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Alaior, senyora Isabel Rodríguez; la sotsdirectora comercial de Caixabank a Alaior, la senyora Francisca Caules; el Delegat Territorial d'Educació a Menorca, senyor Joan Marquès Coll; la batllessa de Ciutadella, senyora Joana Gomila, i el batlle d’Es Migjorn Gran, el senyor Pere Moll.

A l'inici de l'acte es guardarà un minut de silenci en memòria del doctor Antoni Roig Muntaner, President de la Comissió Gestora, Rector Honorari i Medalla d’Or de la Universitat de les Illes Balears.

UOM

La Universitat Oberta per a Majors és un projecte dinàmic i viu que la Universitat de les Illes Balears va posar en marxa amb l’objectiu de dur a terme un projecte educatiu per a la gent gran, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de tota la vida. Un projecte no només per millorar els coneixements d’aquest sector de població, sinó també la seva qualitat de vida. 

La UOM a Menorca s'emmarca en un programa acadèmic de 60 hores, més activitats complementàries. Es desenvolupa a tres municipis de Menorca: Alaior, Ciutadella i Maó.

La UOM Arreu de Menorca és un programa de cinc conferències sobre temes diversos i que es duu a terme a cinc municipis de Menorca: Es Castell, Sant Lluís, Es Mercadal, Ferreries i Es Migjorn Gran. 

Data de l'esdeveniment: 06/06/2019

Data de publicació: 04/06/2019