Escoltar

Ciència per a Tothom arriba a Menorca

Els estudiants de quart d’ESO i primer de batxillerat de vuit centres de Menorca participaran els dies 17, 18 i 19 d’abril en les activitats d'aquest programa de foment de les vocacions científiques i tècniques 

Dies: 17, 18 i 19 d’abril de 2018
Hora: de les 8.45 a les 13.45 hores
Lloc: Seu universitària de Menorca 

El programa de foment de les vocacions científiques i tècniques Ciència per a Tothom arriba a la Seu universitària de Menorca els dies 17, 18 i 19 de març de 2018. Hi participaran 253 alumnes de quart d'ESO i de primer de batxillerat de vuit centres de Menorca, que prendran part en activitats pràctiques relacionades amb els continguts científics i tècnics d'ESO i batxillerat.

Els alumnes participaran, en diferents torns, en les activitats Demolab i Demotec següents:

  • Biologia i Bioquímica: «Introducció a la genètica amb Drosophila melanogaster» 
  • Física i Química: «Física i Química recreatives»
  • Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica: «Programació amb Arduino d'un sistema de semàfors».

Les activitats Demolab i Demotec les organitzen la Facultat de Ciències i l’Escola Politècnica Superior en el marc del Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB) de la UIB i la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears. Les activitats a Menorca estan patrocinades per la Residència d’Estudiants de la UIB.

D’altra banda, el dia 18 d’abril de 2018 a les 18 hores, a la Seu universitària de Menorca, els tècnics del Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB) i de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat duran a terme la xerrada «El meu fill o filla acaba l'ESO. Què pot fer?», adreçada a pares i mares d’estudiants de tercer i quart d’ESO. 

Data de l'esdeveniment: 17/04/2018

Data de publicació: 13/04/2018