Escoltar

Cicle de conferències Construïnt Mirades. Accions per a la Interacció

La UIB i Insòlit - Festival d'Intervencions Efímeres als Patis de Palma organitzen aquest cicle 

Inauguració
Dia: dijous, 13 de juliol de 2017
Hora: 18 hores
Lloc: sala d'actes de Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Tindrà lloc la inauguració del cicle de conferències Construïnt Mirades. Accions per a la Interacció,  que organitzen conjuntament Insòlit - Festival d'Intervencions Efímeres als Patis de Palma i el  Servei d'Activitats Culturals de la Universitat de les Illes Balears i que es farà els dies 13 i 14 de juliol de 2017. Hi intervindran la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana M. Seguí, i el senyor Erik Herrera, arquitecte i organitzador de l’Insòlit Festival.

El festival, que es farà del 12 al 16 de juliol, neix de la voluntat de posar en relació tres aspectes clau al nostre territori: la cultura, el patrimoni i la creativitat, focalitzant la seva acció a la ciutat de Palma, al nucli antic, on convergeixen aquests tres factors.
Així doncs, el cicle de conferències que organitzen Insòlit Festival i la UIB té com a objectiu la reflexió sobre el territori i la creativitat, sobre el lligam entre la nostra terra i la cultura, no com un mer teló de fons, sinó des d'un punt de vista proactiu, on patrimoni i territori esdevenen ingredients essencials del projecte.

Les conferències són gratuïtes, però cal fer la inscripció enviant el nom i el número de DNI a l'adreça electrònica <sac@uib.cat>.  

Data de l'esdeveniment: 13/07/2017

Data de publicació: 28/06/2017