Escoltar

Capdepera, un exemple de suport als estudiants del municipi

Els ajuts els patrocina l’Ajuntament de Capdepera juntament amb empreses ubicades al municipi

21 estudiants de Capdepera reben ajuts econòmics que premien el rendiment acadèmic 

Des de fa quatre anys Capdepera atorga ajuts econòmics als millors estudiants del municipi, per estimular la continuïtat dels estudis dels alumnes amb millor rendiment acadèmic alhora que s’ajuda les famílies. 

És també un exemple clar de responsabilitat social corporativa de les empreses participants. 

Enguany 43 alumnes han presentat sol·licituds per rebre els ajuts, dels quals 19 són estudiants de la UIB (9 dels premiats). Els ajuts són de 1.200 euros i s’han atorgat a 21 estudiants. En la valoració de les concessions dels ajuts hi ha participat el doctor Bartolomé Deyà, degà de la Facultat de Turisme de la UIB. 

El Rector i el seu equip han rebut avui els membres del consistori i representants d’empreses i entitats que patrocinen els ajuts econòmics. La intenció és donar suport al manteniment d’aquests ajuts, així com animar altres municipis a seguir l’exemple de Capdepera. 

Han assistit a la reunió els senyors Rafel Fernández, batlle de Capdepera; Pere Terrassa, regidor d’Educació de Capdepera; Joan Ferrer, de l’Associació Hotelera Firstsun Mallorca; Nicolau Balaguer, de Platges de Capdepera; Pep Riera, d'Electro Hidràulica Llevant, i el seu fill; Montserrat Amengual (Viva Hotels i Prinsotel); Miquel Àngel Flaquer, d'Aigües Capdepera; Pere Soler, del Grup STeH; Llorenç Huguet, rector de la UIB; Margalida Payeras, vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat; Bartolomé Deyà, degà de la Facultat de Turisme; i Luis Vegas, director gerent de la Fundació Universitat-Empresa de la UIB. 

Data de publicació: 04/02/2016