Escoltar

CampusEsport presenta la seva cursa solidària

I Cursa CampusEsport en benefici de Yes With Cancer 

El 6 d’octubre, a les 10 hores, tindrà lloc la I Cursa CampusEsport. Es tracta d'un esdeveniment benèfic per recaptar fons per a l'associació sense ànim de lucre Yes With Cancer.

La I Cursa CampusEsport recorrerà el campus universitari de punta a punta en un circuit que combinarà trams d'asfalt amb altres de terra. La distància mínima a la qual els participants es poden inscriure és de cinc quilòmetres i la màxima és de deu. El punt d'arribada i de sortida estarà ubicat al camp de gespa de futbol.

Tots els participants de la cursa tindran a la seva disposició serveis pensats especialment per a aquest moment. A la zona de sortida i arribada, hi haurà un guarda-roba, avituallament, furgoteca (food truck) i, fins i tot, una guarderia. CampusEsport també posarà a disposició dels participants les dutxes i els vestidors.

Les inscripcions es poden fer en línia a la pàgina web d’Elitechip. El termini acaba a les 23.59 hores del 4 d’octubre. Els dorsals es poden recollir dia 5 d’octubre a la botiga de Tribe Run & Train (C/ del gremi d'Hortolans, 15, polígon de Son Rossinyol, Palma) de 16.30 a 20.30 hores o a les instal·lacions de CampusEsport el dia de la competició fins a les 9 hores. Excepcionalment, l’estand d’Elitechip podrà rebre inscripcions directament el dia de la cursa.

Tots els beneficis que s’obtinguin seran íntegrament per a Yes With Cancer, associació sense ànim de lucre que té com a objectiu ajudar les persones que pateixen aquesta malaltia i els seus familiars mitjançant la pràctica esportiva, posant-ne de manifest els beneficis, tant per a la prevenció com per a la rehabilitació. A més, també proporcionen suport en altres àmbits: emocional, físic, econòmic, etc.

La presentació de la I Cursa CampusEsport ha tingut lloc aquest dimarts, coincidint amb el Dia Mundial de la Investigació sobre el Càncer. Hi han assistit alguns col·laboradors de la cursa: el president de Yes With Cancer, Gabriel Rojo; l’adjunt al president de Yes With Cancer, Manuel Martínez; i el director de relacions externes d’El Corte Inglés, Antonio Sánchez Grao. De part de la UIB i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), hi han acudit el director de la FUEIB, Luis Vegas; el director de CampusEsport, Miquel Gelabert; l’entrenador de corredors de CampusEsport, Juan José Lobo, i el vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, Antoni Aguiló. També s’han unit a aquesta causa solidària com a col·laboradors Fisiotur, s’Escapada Bikes, Equanim Insurance Broker, Ecopic, Alcampo, Emergentes 24 i Planisi Gráficas. 

Data de l'esdeveniment: 06/10/2019

Data de publicació: 25/09/2019