Escoltar

Acte d'inauguració de l'any acadèmic 2014-15 a la Seu universitària de Menorca

Lliurament de diplomes de l’any acadèmic 2013-14 

El Rector, a disposició dels mitjans de comunicació
Dia: dijous, 9 d’octubre de 2014
Hora: 10.45 hores
Lloc: Seu de la UIB a Menorca, Alaior

Arran de la celebració de la inauguració de curs i el lliurament de diplomes, el doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB, serà a disposició dels mitjans de comunicació interessats.

Donació d’ajuts de mobilitat als estudiants menorquins
Seguidament, el senyor Ricard Riera Pons farà donació d’un ajut de 2.720 euros per afavorir la mobilitat internacional dels estudiants menorquins matriculats als estudis de grau a la Seu universitària de Menorca.

L’acte d’inauguració
Dia: dijous, 9 d’octubre de 2014
Hora: 17.30 hores
Lloc: Centre de Cultura Sant Diego, c/ es Banyer, s/n, Alaior 

Tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’any acadèmic 2014-15 de la Universitat de les Illes Balears a Menorca i el lliurament de diplomes als alumnes que han acabat els estudis universitaris el curs 2013-14.

El doctor Miquel Roca, professor de Psiquiatria a la Facultat de Psicologia de la UIB, impartirà la lliçó inaugural, que duu per títol «Anatomia de la malenconia».

Hi assistiran el senyor Santiago Tadeo, president del Consell de Menorca; la senyora Misericòrdia Sugranyes, batllessa d’Alaior; el senyor Antoni Verd, president del Consell Social de la UIB; la doctora Maria Antònia Fornés, vicerectora de Cultura, Projecció Social i Seus Universitàries; així com els coordinadors i caps d’estudis dels graus que s’imparteixen a la Seu.

L'ordre de l'acte serà el següent:

  1. Obertura de l'acte.
  2. Lectura d'un resum de la Memòria de l'any acadèmic 2013-14 a càrrec de la doctora Maria Antònia Fornés, vicerectora de Cultura, Projecció Social i Seus Universitàries.
  3. Parlament de l’alumna María Paz de Andrés, que ha obtingut aquest curs el títol de graduada en Dret i que parlarà en nom de tots els companys que s’han graduat enguany.
  4. Lliurament dels diplomes als nous graduats.
  5. Lliurament dels títols oficials de Màster Universitari de Formació de Professorat.
  6. Lliçó inaugural a càrrec del doctor Miquel Roca, professor de Psiquiatria a la Facultat de Psicologia de la UIB.
  7. Parlament de la senyora Misericòrdia Sugranyes, batllessa d’Alaior.
  8. Parlament del senyor Santiago Tadeo, president del Consell de Menorca.
  9. Parlament del rector, doctor Llorenç Huguet.
  10. Cloenda de l'acte i entonació de l’himne universitari, «Gaudeamus igitur», que serà interpretat per la Coral Canticus, dirigida per Luba Kletsova, acompanyada pel mestre Orest Leck al piano.

Documents relacionats

Data de publicació: 08/10/2014