Escoltar

Acte de reconeixement als doctors i doctores de la UIB

El doctor Jeroni Morey ha impartit la lliçó «La tesi doctoral a la UIB. Una aposta de futur»

Dia: dijous, 21 de novembre de 2019
Hora: 18.30 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó, campus universitari, Palma 

Amb motiu de la festivitat del Beat Ramon Llull, ha tingut lloc l'acte de reconeixement als doctors i a les doctores de l’any acadèmic 2018-19, com també als doctors i a les doctores de l’any 2014 i primer semestre de 2015 que formen part de la comunitat universitària.

Hi han intervingut la directora de l’Escola de Doctorat, la doctora Ana María Rodríguez; el vicerector d’Investigació i Internacionalització, el doctor Enrique García; el catedràtic de Química Orgànica i exdirector de l’Escola de Doctorat, el doctor Jeroni Morey; la presidenta del Consell Social de la UIB, la senyora Francesca Mas; la secretària autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, la senyora Agustina Vilaret i el Rector de la Universitat de les Illes Balears, el doctor Llorenç Huguet.

El doctor Jeroni Morey ha impartit la lliçó «La tesi doctoral a la UIB. Una aposta de futur». I, posteriorment, els doctors han rebut un anell, que és una reproducció de l’anell que a l’antiguitat es lliurava com a emblema del privilegi de signar i segellar dictàmens, consultes i censures de la seva ciència i professió.

Data de l'esdeveniment: 21/11/2019

Data de publicació: 21/11/2019