Escoltar

Acte de presentació del programa de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) als pobles d'Eivissa

Hi participen Santa Eulària del Riu, Sant Josep de la Talaia, Sant Antoni de Portmany i Sant Joan de Labritja 

Dia: dilluns, 5 de maig de 2014
Hora: 16.30 hores
Lloc: Sala de plens del Consell Insular d’Eivissa, avinguda d’Espanya, 49 

Tindrà lloc la presentació de la primera edició del programa de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) als pobles d’Eivissa. Els pobles que hi participen són Santa Eulària del Riu, Sant Josep de la Talaia, Sant Antoni de Portmany i Sant Joan de Labritja.

Hi assistiran la senyora Pepita Costa, consellera d’Educació, Cultura i Patrimoni del Consell d’Eivissa, i la doctora Joana Maria Seguí, directora de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) de la UIB.

Acte d’inauguració del programa de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) als pobles d’Eivissa

Dia: dilluns, 5 de maig de 2014
Hora: 17 hores
Lloc: Sala de plens del Consell Insular d’Eivissa, avinguda d’Espanya, 49

L’acte d’inauguració del programa de la UOM a Eivissa tindrà una conferència inaugural: «Reflexions sobre l’origen de les normes jurídiques: el costum com a font de dret», a càrrec de la doctora Olga Cardona, advocada i professora associada del Departament de Dret Privat de la UIB.

A l’obertura del curs hi estan convidats el senyor Vicent Serra, president del Consell d’Eivissa; la doctora Maria Antònia Fornés, vicerectora de Cultura, Projecció Social i Seus Universitàries de la Universitat de les Illes Balears; la senyora Pepita Costa, consellera d’Educació, Cultura i Patrimoni del Consell d’Eivissa; i la doctora Joana Maria Seguí, directora de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) de la UIB; a més de representants de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany; de l’Ajuntament de Santa Eulària; de l’Ajuntament de Sant Josep de la Talaia; de l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja; el senyor Miquel Payeras, subdirector de l’oficina principal d’Eivissa de “la Caixa”; i el senyor Macià Serra, director de l’Institut d’Estudis Eivissencs. 

Notícies relacionades

 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 05/05/2014

Data de publicació: 02/05/2014