Escoltar

Acte de lliurament dels premis als guanyadors del IV Certamen de l'Escola Universitària d'Infermeria i Fisioteràpia

Dia: divendres, 1 de juliol de 2011
Hora: 19 hores
Lloc: Aula Magna de l’edifici Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis als guanyadors del IV Certamen de l’Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia, com a cloenda del curs 2010-2011. L’acte comptarà amb les intervencions de la doctora Margalida Miró, directora de l’Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia; el doctor Juan José Montaño, vicerector de Docència i Qualitat; i la doctora Maria Juan, vicerectora d’Estudiants.

També hi assistirà el professorat de l’Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia i els alumnes de tercer curs d’aquests estudis.

L’acte servirà també per retre reconeixement a la doctora Magdalena Crespí, professora de l’Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB, amb motiu de la seva jubilació.

Els premis

El IV Certamen de l’Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia es convoca en tres modalitats. Hi poden participar els alumnes de qualsevol curs dels estudis d’Infermeria o de Fisioteràpia, en grup o de manera individual.

Les modalitat en què es convoca són Pensament científic, orientat a la presentació de treballs que mostrin el pensament crític i científic de la professió; Pensament crític, ciutadania i salut, modalitat que recull treballs o formes d’expressió que reflexionin sobre l’adequació del sistema de salut a l’usuari; i Salut Solidària, premi que pretén donar reconeixement a persones o entitats que formen part de la UIB o hi estan directament relacionades i, especialment, estan relacionades amb l’Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 01/07/2011

Data de publicació: 30/06/2011