Escoltar

Acte de cloenda dels cursos del Servei Lingüístic de la UIB

Conferència del doctor Joan Albert Argenter i Giralt 

Transcripció

Acte de cloenda dels cursos del Servei Lingüístic de l’any acadèmic 2013-14.
El doctor Joan Albert Argenter i Giralt, catedràtic de Lingüística General de la Universitat Autònoma de Barcelona,
membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans i titular de la Càtedra UNESCO de Diversitat Lingüística i Cultural, imparteix la conferència. 

Dia: divendres, 23 de maig de 2014
Hora: 19.30 hores
Lloc: Can Alcover, Espai de Cultura, c/ de Sant Alonso, 24, Palma 

El Servei Lingüístic de la Universitat de les Illes Balears fa un acte de cloenda dels cursos de l’any acadèmic 2013-14.

El doctor Joan Albert Argenter i Giralt, catedràtic de Lingüística General de la Universitat Autònoma de Barcelona, membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans i titular de la Càtedra UNESCO de la Diversitat Lingüística i Cultural, impartirà la conferència «Llenguatge, cognició, cultura».

Clourà l’acte el doctor Joan Miralles i Monserrat, catedràtic de Filologia Catalana de la UIB i membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans.

Cursos per a tots

El Servei Lingüístic de la UIB ha ofert, aquest curs acadèmic 2013-14, 35 cursos d’idiomes. D’aquests 35 cursos, 30 s’han adreçat tant a membres de la comunitat universitària com a persones externes, i 5 al personal d’administració i serveis (PAS) i al personal docent i investigador (PDI) de la UIB. En total, fins a 433 persones matriculades, la qual cosa representa una mitjana de més de 12 alumnes per aula.

L’oferta ha estat molt variada i pensada per respondre a les necessitats tant de la comunitat universitària en particular com de la societat balear en general. Val un especial èmfasi en els cursos de llengua catalana, dels quals se n’han ofert fins a 7 dels diferents nivells, tots homologats i en el context també del Marc europeu comú de referència (MECR), el Servei Lingüístic ha dissenyat ofertes formatives en els idiomes següents: alemany, anglès, francès, italià, portuguès, rus, xinès i japonès.

Actualment, el Servei Lingüístic ja ha posat a l’abast de tothom les seves propostes formatives d’estiu. Aviat es publicarà l’oferta de cursos per a l’any acadèmic 2014-15. 

Data de l'esdeveniment: 23/05/2014

Data de publicació: 21/05/2014