Escoltar

Acte de cloenda del curs acadèmic de la Universitat Oberta per a Majors 2010-2011

Lliurament de diplomes als alumnes de la UOM

Dia: dimecres, 13 de juliol de 2011
Hora: 19 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc l'acte de graduació i de lliurament de diplomes als 159 alumnes de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) de la Universitat de les Illes Balears que han finalitzat el curs 2010-2011. Enguany, 54 alumnes recolliran els certificats d'assistència (31) i els diplomes sènior (23) que acrediten haver aprovat els tres primers cursos de la UOM a Palma.

Es lliuraran també els certificats d'assistència (51) i els diplomes (28) als 79 alumnes que han cursat el Diploma d'Especialització d'Evolució de la Vida a l'Univers i els certificats d'assistència (24) i els diplomes (2) als 26 alumnes que han cursat el Diploma d'Especialització de Literatura Contemporània.

Així mateix, durant l'acte es lliuraran els premis següents:

Premi al relat breu en versió castellana:

  • «El chaval», de l'alumne de primer curs Francisco Montoya Puig 

Premi a la fotografia digital:

  • «Dos generaciones alejadas en el tiempo», de l'alumna de segon curs Mercedes Martínez Pozo

Finalista del premi a la fotografia digital:

  • «Esperando turno», de l'alumna de primer curs Ana M. Vey Martínez

L’acte de lliurament dels diplomes comptarà amb les intervencions de l'alumne de la UOM senyor Luciano Gil; el director de Relacions Exteriors d’El Corte Inglés, senyor Antonio Sánchez; el director de l’Obra Social de Sa Nostra, senyor Andreu Ramis; la directora general de Família, Benestar Social i Atenció a les Persones en Situació Especial del Govern de les Illes Balears, senyora Margalida Ferrando; el director general d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement del Govern de les Illes Balears, senyor Miquel Deyà; la directora de la UOM, doctora Carme Orte; i la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

La UOM és un programa (títol propi) que apropa la Universitat a la gent gran de les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, i els convida a participar en l'activitat universitària com a alumnes de la UIB. D'aquesta manera, es fomenta la participació de la gent gran en la societat actual, la difusió entre ells dels diferents camps del coneixement i de la cultura, com també es possibilita l'intercanvi d'experiències i coneixements entre aquests col·lectius, alhora que es propicien les relacions intergeneracionals.

La Universitat Oberta per a Majors l’organitza la UIB amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears, l'Obra Social de Sa Nostra i El Corte Inglés, a més d'altres institucions públiques que col·laboren en els diferents programes de la UOM.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 13/07/2011

Data de publicació: 12/07/2011