Escoltar

Acte de celebració de 18 anys d'estudis a la Seu universitària de Menorca

Enguany fa divuit anys de la implantació dels estudis a les seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera. Per aquest motiu, es preparen actes commemoratius per celebrar-ho.

Atenció als mitjans

A les 12 hores, la doctora Maria Antònia Fornés, vicerectora de Professorat i Seus Universitàries, i el doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB, atendran els mitjans de comunicació interessats.

Taula rodona: «Records del naixement de la Seu»

Dia: dimecres, 13 d’abril de 2016
Hora: 12.30 h
Lloc: sala d’actes de la Seu universitària de Menorca, c/ de Santa Rita, Alaior, Menorca 

La taula rodona serà a càrrec del doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears; el senyor Joan Huguet, expresident del Consell Insular de Menorca; el senyor Antoni Gómez, exbatlle d’Alaior; el doctor Santiago Cavanillas, exvicerector d’Ordenació Acadèmica; el doctor Jesús Salinas, exdirector de Campus Extens; el doctor Lluís Garau, primer director de la Seu; la senyora Núria Hidalgo, administradora de la Seu; la senyora Pilar Ainsa, alumna de la primera promoció dels estudis de Mestre, especialitat d’Educació Infantil, graduada en Psicopedagogia i màster en Educació Inclusiva, estudis realitzats tots a la Seu. 

Acte institucional i lliurament d’obsequis 

Obrirà els parlaments la doctora Maria Antònia Fornés, vicerectora de Professorat i Seus Universitàries. 

Seguidament es farà el lliurament d’obsequis als estudiants de les primeres promocions dels estudis de la Seu, als professors associats de la Seu, especialment a aquells que iniciaren la tasca amb l’inici dels estudis o que han tingut una llarga trajectòria a la Seu, als professors de Palma que impartiren classes al primer curs de cada una de les promocions, als membres del personal d’administració i serveis de la Seu i, finalment, a les autoritats que impulsaren la Seu des dels inicis.

També parlaran la senyora Francesca Mas, presidenta del Consell Social; el doctor Juan José Montaño, director general de Política Universitària i d’Ensenyament Superior del Govern de les Illes Balears; la senyora Misericòrdia Sugranyes, batllessa d’Alaior; i la senyora Maite Salord, presidenta del Consell Insular de Menorca. 

Vídeo celebració 18 anys Seus

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 13/04/2016

Data de publicació: 08/04/2016