Escoltar

Acte de benvinguda dels estudiants d'intercanvi de segon semestre a la UIB

La UIB obre les aules a 470 estudiants procedents d’altres països  

Dia: dilluns, 1 de febrer de 2016
Hora: 11 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc l’acte de benvinguda als alumnes d’intercanvi que s’incorporen a la Universitat de les Illes Balears el segon semestre del curs acadèmic 2015-16, a càrrec del senyor Ricardo Sagrera, director del Servei de Relacions Internacionals.

El segon semestre han arribat a la UIB 150 estudiants, que se sumen als que arribaren el primer semestre. En total enguany s’han incorporat a les aules 470 estudiants procedents d’universitats europees, americanes, asiàtiques i espanyoles, a través dels programes de mobilitat universitària i d’intercanvi: PAP-ERASMUS o SICUE, i de convenis bilaterals signats entre la UIB i universitats de tot el món.

Per altra banda, hi ha 136 estudiants de la UIB que hauran partit d’intercanvi amb els mateixos programes i convenis amb universitats d’arreu del món.

Els estudiants participaran durant sis dies en un programa d’activitats que els facilitarà la incorporació a la UIB i l’entorn. El programa preveu, entre altres activitats, visites guiades a les instal·lacions de la Universitat, presentacions dels cursos de català i castellà i visites guiades a Palma i a Sóller.  

Data de l'esdeveniment: 01/02/2016

Data de publicació: 29/01/2016