Escoltar

Acord de col·laboració entre la UIB i Amadip Esment

La Universitat de les Illes Balears i Amadip Esment Fundació signen un acord de col·laboració per desenvolupar programes d'estudis conjunts i l’intercanvi i la cooperació en els camps de la docència, formació, innovació i investigació.

Fins ara totes dues institucions havien col·laborat en un projecte de recerca sobre l'impacte de les polítiques de dependència i d'igualtat en els cuidadors, sol·licitat i gestionat pel Grup d’Investigació Crítica en Salut de la UIB, adscrit a l'Institut Universitari d'Investigacions en Ciències de la Salut (IUNICS).

El conveni marc signat ara inclou, entre d’altres, la cooperació en intercanvi d’informació i publicacions, seminaris, col·loquis, simposis; estudis d'investigació conjunts; i programes de formació conjunts.

Màster en Innovació Social amb la Càtedra “la Caixa”

En aquest sentit, el Vicerectorat d’Innovació i Relacions Institucionals, a través de la nova Càtedra d’Innovació Social “la Caixa”, impulsa la creació d’un Màster en Innovació Social “Entendre per transformar”, títol propi de la UIB, en el qual està prevista la col·laboració dels diferents departaments de la UIB, amb la codirecció d’Amadip Esment Fundació.

L’objectiu d’aquest màster és promoure l’ús de les metodologies més innovadores i eficients en el món de les entitats socials per tal de trobar noves formes, més eficients, de millorar la nostra societat, començant pels col·lectius més desafavorits.

Els continguts del màster s’adaptaran a les necessitats del sector, i la metodologia del curs serà flexible i dinàmica. Els estudis s’adrecen a les persones que treballen o volen treballar en entitats socials. 

Data de publicació: 16/12/2019