Escoltar

AIRTech 2018: un seminari dedicat a les TIC en l'àmbit de la salut

L’edifici Sa Riera acull del 5 al 9 de novembre un seminari dedicat a l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació per millorar l'accessibilitat, la inclusió i la rehabilitació de persones 

Inauguració
Dia: dilluns, 5 de novembre de 2018
Hora: 9.30 hores
Lloc: edifici Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

La Universitat de les Illes Balears organitza el seminari AIRTech 2018, que tindrà lloc a l’edifici Sa Riera del 5 al 9 de novembre. Hi participaran aproximadament trenta experts internacionals en l'àmbit de la tecnologia i les ciències de la salut, que hi exposaran diverses experiències sobre com l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació pot contribuir a la millora de l'accessibilitat, la inclusió i la rehabilitació de persones. El seminari comptarà amb la presentació de casos concrets de recerca que relacionin aquests temes amb la prevenció, la diagnosi, les teràpies, la rehabilitació, les cures a llarg termini i la telemedicina.

Aquest seminari s'emmarca en el projecte europeu e-Health Eurocampus, que finança el programa ERASMUS+ de la Comissió Europea, amb l'objectiu de preparar professionals capaços d'innovar en l'àmbit de les TIC al servei de la salut.

El projecte e-Health Eurocampus va néixer a final de l’any 2016 i té una durada de tres anys. És un projecte liderat per l’Euroregió Pirineus Mediterrània amb la participació dels socis següents: Escola Politècnica Superior de la Universitat de les Illes Balears; Facultat d’Informàtica de la Universitat Politècnica de Catalunya; Fundació Sant Joan de Déu - Research Foundation; Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia; Universitat de Montpeller (França); Escola d’Enginyers d’Informàtica i Sistemes d’Informació per a la Salut de Castres (França); Universitat Glyndwr de Wrexham (Regne Unit); Hochschule d’Ulm (Alemanya); i Universitat de Xipre. 

Data de l'esdeveniment: 05/11/2018

Data de publicació: 30/10/2018