Escoltar

"A d'aigua" és l'obra guanyadora del segon concurs d'obra gràfica per lliurar als titulats a la UIB

A d’aigua, d’Omayra Fiol Reus, és l’obra seleccionada en la segona edició del concurs d'obra gràfica de la UIB, que es reproduirà per ser oferta als alumnes titulats aquest any acadèmic 2015-16. Una obra que els acompanyarà en aquesta data assenyalada i en endavant, com a record de la seva estada i formació a la UIB.

Omayra Fiol Reus va estudiar la llicenciatura de Publicitat i Relacions Públiques a Barcelona i ara estudia el grau d’Educació Infantil a la UIB.

Omayra diu de la seva obra: «A d’aigua, a d’arrels, a d’aquí, a d’ara... a, probablement la primera lletra que aprenem a escriure, imprescindible per poder arribar a les aules universitàries.

»Aigua, sense cap dubte la matèria més important per a la nostra supervivència. Abans de sortir al món ja ens hem familiaritzat amb aquest líquid...

»...m’he proposat plasmar aquesta característica física, i si em permeteu, sentimental, que compartim els habitants de Mallorca, Menorca, Eivissa, Formentera i Cabrera...».

La prova d’impressió definitiva (bon à tirer) d’aquesta obra es realitzarà als Tallers d’Obra Gràfica de Miró.

La dotació econòmica per a l’obra premiada és de 1.000 euros, a més de la difusió de l’obra i l’autor als mitjans de la UIB, i la reproducció de l’obra en una tirada dels exemplars necessaris per a les cerimònies de graduació.

L’original passarà a formar part del patrimoni artístic de la UIB, i el bon à tirer, de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca. 

Notícia relacionada

Documents relacionats

Data de publicació: 03/05/2016