Escoltar

481 funcionaris públics han sol·licitat els cursos de formació en línia de la UIB a la plataforma del G9 d'universitats

103 membres del PAS de la UIB s’han format als cursos del I Pla de Formació en línia del Grup 9 d’universitats  

Més d’un miler de funcionaris públics de les universitats que integren el Grup 9 d’universitats (G9) s’està formant a través dels cursos en línia que conformen el I Pla de formació en línia del personal d’administració i serveis (PAS), posat en marxa al llarg d’aquest any. Els membres de la Comissió Sectorial de Gerents del G9, reunits aquesta setmana a Toledo, han fet un balanç positiu del desenvolupament del pla.

L’oferta, en línia i gratuïta, està integrada per 25 cursos en 12 àrees diferents: Administrativa General; Biblioteques i Arxius; Qualitat; Direcció i Gerència Pública; Econòmica-Financera; Gestió de la Recerca; Jurídicoprocedimental; Laboratoris; Noves Tecnologies, Prevenció de Riscs Laborals i Salut Laboral; Recursos Humans i específics per a determinats col·lectius.

Interès pels cursos de la UIB

Entre els cursos que han suscitat més interès figuren els d’«Intel·ligència emocional», «Eines Google» o «Creació i gestió de blogs». Aquest darrer curs l’ofereix la Universitat de les Illes Balears i ha comptat amb 220 sol·licitants. En total, 481 funcionaris públics de les universitats del G9 han sol·licitat inscriure’s en algun dels cinc cursos oferts per la UIB. D’aquests, 190 han estat admesos.

Quant a la participació de la UIB, 170 membres del personal d’administració i serveis de la Universitat han ampliat la seva formació a través d’algun dels cursos oferts per les universitats del G-9.

La Comissió Sectorial de Gerents ha aprovat llançar la segona edició del Pla de formació en línia a partir del pròxim any, amb una oferta atractiva i innovadora que permeti arribar a un nombre més gran de funcionaris. 

El Grup 9 d’universitats és una associació formada per les universitats públiques espanyoles que són úniques en les seves respectives comunitats autònomes: Universitat de Cantàbria, Universitat de Castella-la Manxa, Universitat d’Extremadura, Universitat de les Illes Balears, Universitat de La Rioja, Universitat d’Oviedo, Universitat del País Basc, Universitat Pública de Navarra i Universitat de Saragossa.  

Data de publicació: 23/05/2014